Ny dato for Topp7 - 13/9-2020

Pga Covid-19 er det nasjonale forbud som gjør at Trondhjems Turistforening ikke kan arrangere Topp7 som planlagt i juni. Vi må derfor flytte arrangementet til høsten. Ny dato er 13. september.

Vi håper at dere som har kjøpt startkort blir med på Topp7 den 13. september. Lurer du på noe? Her vil vi svare så godt vi kan.

Ofte stilte spørsmål

Jeg har kjøpt startkort til Topp7 14. juni, kan jeg bruke det 13. september?

Ja, det kan du. Billetten du har kjøpt er nå gyldig den 13. september. Vi håper du er med oss da og gjør Topp7 til en flott folkefest i nydelige høstfarger. 

Er det helt sikkert at det blir Topp7 13. september, eller kan den bli utsatt enda en gang?

Vi håper og tror at situasjonen vil normalisere seg i løpet av sommeren og at vi da har god margin til å kunne arrangere Topp7 13. september.

Jeg kan ikke delta på Topp7. Hva gjør jeg da?

Har du ikke mulighet til å delta denne dagen har vi valgt å åpne for at du kan gi  bort startkortet ditt til en venn eller familie, eller du kan selge startkortet videre. 

Kan jeg bruke årets startkort neste år?

Du kan ikke overføre årets startkort til Topp7 2021. Hvis du ikke kan gå 13. september anbefaler vi deg å gi startkortet til en turglad venn. 

Er det slik at prisen på startkort blir dyrere jo nærmere vi kommer 13. september?

De siste to ukene før Topp7 øker prisene på startkort noe. Se her.

Jeg vil gjerne være frivillig på Topp7 13. september, hva gjør jeg?

Supert du vil være frivillig! Send oss en e-post til tt@dnt.no så tar vi kontakt med deg

Jeg har flere spørsmål som ikke er besvart her, hva gjør jeg?

Du kan da henvende deg på e-post: tt@dnt.no eller ringe 73 92 42 00. Vi besvarer henvendelser mandag–fredag fra kl 10 til 14. Du kan også komme innom Turbutikken når den åpner igjen på et senere tidspunkt.


For å sikre et godt tilbud når dette er over, trenger vi mer enn noen gang at alle som har glede av Trondhjems Turistforening sitt tilbud viderefører sitt medlemskap hos oss. Til de som har et hjerte for naturen og som ikke er medlem utgjør deres medlemskap en stor forskjell og det bidrar til at vi kan overleve TTs 133 år lange historie og fortsette med å tilrettelegge norsk natur for alle. Tusen takk, din støtte betyr mye.

Skrevet av Jonny Remmereit 15. april 2020