Endelig ble det mulig å arrangere Topp7 igjen

For første gang «etter» pandemien kunne vi invitere til en vanlig Topp7-tur. Selv om værvarselet var labert ble det en super turdag i shorts og t-skjorte.

Det var derfor gledelig at så mange hadde funne veien til Ilaparken hvor turen startet i år. Det var et mektig syn da tusen turglade mennesker la i vei med kurs mot Bymarka på turfolkets festdag. Som vanlig var det matstasjon ved Skistua. Her fikk deltakerne servert drikke, frukt og Wasa ferdigsmurte knekkebrød. Turen er på hele 30 km og har en samlet stigning på 1000 høydemeter. Dette er med andre ord ingen lett utfordring, men en krevende tur man kan være stolt av å ha gjennomført.

Alle som fullførte Topp7, enten man gikk den lengste varianten om alle de 7 toppene eller en av de kortere alternativene (Topp1, Topp2 eller Topp5) fikk t-skjorte i premie da de kom i mål. I målområdet var det i år laget et selfiepunkt der deltakerne kunne ta bilder for å dokumentere dagens innsats. 

Nytt av året er at vi arrangerer Topp7 på to måter. Selve Topp7-arrangementet ble gjennomført i dag. Fra i morgen og frem til 1. september kan man kjøpe startkort og gjennomføre, turen den dagen det passer. Det er solgt 1250 startkort. 1000 personer gikk i dag. Så blir det spennende å se hvor mange som har deltatt når vi kommer til september.

TT gratulerer alle deltakerne med vel gjennomført tur og retter en stor takk til alle frivillige og samarbeidspartnere som har bidratt til å gjøre årets Topp7 til et vellykket arrangement.

Se flere bilder fra Topp7 på Facebook.

Les reportasjen fra Adressa.


Skrevet av Jonny Remmereit 12. juni 2022