Nyttige tips til Topp7-deltakere

Trondhjems Turistforening ønsker deg velkommen til Topp7.  Sjekk allerede i dag at du har kontroll på deltakerbilletten din. Her kan du laste ned eller skrive ut kartet for de ulike løypene.

Vi vil her gi deg noen tips og råd med på turen.
1. Ta med rikelig med mat og drikke selv om det er drikkestasjon på Skistua og i Tømmerdalen for Topp5 og Topp7. Topp1 og Topp2 har drikkestasjon i Tømmerdalen.

2. Du kan også benytte deg av kiosksalget på Skistua (11-17), og Grønlia (10-16) for Topp7 eller Lavollen (11-16) for deltakere på Topp2 og Topp1.

3. Løypa til Topp2 og Topp5 går etter relativt faste stier men enkelte bløte partier må påregnes. 
For deg som tar sikte på Topp7 går man på grusveier/grusstier som er meget gode å gå på. Likevel er det enkelte bløte partier. Goretexsko/tursko anbefales her.

5. Print ut kartet her.  Her finner du angivelse av lengden på de ulike turene og hvor ruta går. Kartet er nyttig sammen med at hele ruta er godt merket med Turistforeningens røde merkebånd og egne Topp7-skilt. 

6. NB: Har du gmail e-post og ikke har mottatt billett, må du sjekke mappa for "nettsøppel". E-posten med billett kan ligge der. 

7. Deltakerbilletten din tar du med til start hvor den blir scannet og du får utlevert klippekort som taes med på turen for registrering på klippepostene. Kortet gir deg også tilgang til servering på matstasjon ved fremvisning. 
Start mellom kl 08:00 og 10:00. Starter du kl. 08:00 får du med deg arrangementstrykket fra flere tusen deltakere. Starter du mellom kl. 09:00 og 10:00 får du gå turen mer i fred og ro.

8. Parkering: Det er begrenset med p-plasser i start- og målområdet. Vi anbefaler derfor tog for de som kommer nord fra eller at du går eller sykler til start. Det er også mulig å parkere gratis i midtbyen på søndager.

9. Turen opp og ned fra Storheia går i naturreservat. Ta ekstra hensyn når du raster og ferdes der.

Vi ønsker deg en riktig flott tur og takker for at du tar med deg ditt rask hjem. 


Skrevet av Jonny Remmereit 10. januar 2018