GENERELLE VILKÅR FOR TOPP7


Hvem kan være med?Alle med alminnelig god kondisjon kan være med. Du velger selv hvilken distanse du skal gå.

Påmelding
Påmelding via arrangementets nettside www.topp7.no

Påmeldingen er bindende. Ingen del av påmeldingsavgiften vil bli refundert selv om den påmeldte av ulike årsaker ikke kan delta, f. eks. sykdom eller dersom det er gjort feil ved påmeldingen. Aldergrense for barn er til og med 15 år på arrangementsdato. Trondhjems Turistforening tar forbehold om utsolgt. 

Arrangementet har et digitalt startkort med innsjekk på toppene. Dette krever smarttelefon og nedlasting av appen Trimpoeng. Man kan melde på flere deltagere med samme smarttelefon.

Force majeure / avlysning
Arrangøren kan avlyse arrangementet på kort varsel pga. force majeure eller bestemmelser utenfor arrangørens kontroll. Ved avlyst arrangement vil deltageren få refundert påmelding, ekslusivt et gebyr på 15 NOK per startkort. Arrangøren er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader deltageren har i forbindelse med arrangementet dersom det må avlyses på grunn av force majeure.

Start og rute
Start: Ilaparken mellom kl. 07.30 og 10.00. 

Deltageren velger selv om man vil gå TOPP1, TOPP2, TOPP5 eller TOPP7

Innsjekking skjer digitalt ved start, på alle topper og ved målgang. Arrangementet bruker appen Trimpoeng. Hele ruten blir tydelig merket.

Avbrytelser
Det er meget viktig at du gir beskjed dersom du vil avbryte turen. Beskjed gis til en av vaktene i trasèen. Arrangementsvaktene bærer røde vester med DNT logo. Arrangøren tar ikke ansvar for deltakere som går ut av løypetraseen.

Tidsbegrensing

  • Det frarådes å starte fra matstasjonen på Skistua etter kl. 12.00 hvis man skal gå TOPP7
  • Baktroppen starter fra Ilaparken kl. 10.30 og vil følge løypetraseen og ta ned skilt og merking. 

Arrangør tar ikke ansvar for deltagere som går etter baktroppen.

Bilder
Trondhjems Turistforening benytter seg av retten å publisere bilder og video av deltagere underveis i arrangementet og bruke det i egen kommersiell sammenheng. 

Sikkerhet
Alle deltagere gjennomfører turen på eget ansvar og vi oppfordrer alle til å ta med høvelige klær og utstyr samt enkelt førstehjelpsutstyr som gnagsårplaster, støttebandasje og tape. Røde Kors har hovedbase på Skistua. De står i kontinuerlig kontakt med de ansvarlige for turen. De er også på plass flere steder i løypene og tar seg av sikkerheten.


Trondhjems Turistforening, 28. februar 2022